Däckhotell i Hudiksvall – Din Lösning för Däckförvaring

Välkommen till Hudik Bilteknik AB, där vi erbjuder professionella däckhotelltjänster i Hudiksvall. Låt oss ta hand om dina däck så att du kan känna dig trygg oavsett säsong.

Kontakta oss

Pålitlig Däckförvaring året runt

På vårt däckhotell i Hudiksvall kan du lagra dina sommar- och vinterdäck under säkra och optimala förhållanden. Våra tjänster inkluderar säker förvaring och noggrann hantering av dina däck, vilket förlänger deras livslängd och prestanda.

Skifte och Förvaring

För endast 600 SEK per säsong erbjuder vi både däckskifte och förvaring. Våra experter hanterar dina däck med största omsorg, och ser till att de är redo att prestera när det är dags att byta.

Kontroll och Underhåll

Innan förvaring kontrollerar vi dina däck noggrant för eventuella skador eller slitage och rapporterar detta till dig. Vi ser till att dina däck är i bästa möjliga skick för nästa säsong.

Enkelt och Bekvämt

Vårt däckhotell är designat för att göra ditt liv enklare. Med våra tjänster behöver du inte oroa dig för att hitta plats för däckförvaring hemma eller hantera smutsiga däck. Vi sköter allt från hämtning till lagring.

Flexibilitet och Anpassning efter Kundens Behov

Vi förstår att varje kunds behov är unika. Därför erbjuder vi flexibla lösningar för däckförvaring som kan anpassas för att bäst möta dina specifika önskemål och behov.

Skräddarsydda Förvaringslösningar

Oavsett om du har särskilda krav på förvaring eller behöver hjälp vid ovanliga tidpunkter, är vi här för att anpassa vår service så att den passar perfekt för dig.

Kontakta oss

Tillgänglighet, Säkerhet och Kundservice

Inte mer besvär med däckförvaring. Kontakta Hudik Bilteknik AB på 076-830 68 94 eller besök oss i Hudiksvall för att lära dig mer om våra däckhotelltjänster och boka din plats idag!

Tillgänglighet: Vårt däckhotell erbjuder enkla bokningsalternativ och flexibla tider för däckskifte, vilket gör oss tillgängliga när du behöver oss mest.

Säkerhet: Vi förvarar alla däck under optimala förhållanden för att skydda dem mot skador och förslitning, vilket garanterar deras säkerhet och hållbarhet.

Utmärkt Kundservice: Vår kundservice går utöver det vanliga för att se till att du är helt nöjd med din erfarenhet. Vi värdesätter varje kund och strävar efter att erbjuda personlig service.